ΜΙΚΡΟΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

Στο φανοποιείο μας μπορείτε να βρείτε άμεσες και γρήγορες λύσεις για το αυτοκίνητο σας σε περίπτωση που η ζημιά είναι μικρή.

Οι τεχνικοί μας πραγματοποιούν γρήγορα μικροεπισκευές όπως :

 • μπάλωμα φτερού
 • γυάλισμα φαναριών
 • κάλυψη γρατζουνιών
 • επαναφορά χρώματος
 • επιδιόρθωση προφυλακτήρα οχήματος είτε πρόκειται για μεταλλικό είτε για πλαστικό προφυλακτήρα

Και άλλες εργασίες που χρειάζονται για να έχει το όχημά σας την εμφάνιση που θα θέλατε, χρησιμοποιώντας πάντα τις τελευταίες μεθόδους που υπάρχουν στο χώρο της φανοποιείας και χρησιμοποιώντας μηχανήματα άριστης τεχνολογίας.

Επίσης το κόστος επισκευής και συντήρησης τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί σημαντικά μιας και οι τεχνολογικές καινοτομίες τόσο των αυτοκινήτων όσο και του μηχανολο­γικού εξοπλι­σμού συνεχώς βελτιώνονται, ενώ αντίστοιχα η αγοραστική δύναμη των κα­τανα­λωτών μειώνεται. Αυτό έχει ήδη προβλη­ματίσει τις επιχειρήσεις του αυτοκινή­του οι οποίες στρέφονται σε εναλλακτικές προ­σφο­ρές προς τους πελάτες τους οι οποίες γίνονται αποδεκτές με επιτυχία. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν στην κατηγορία αυτή των εναλλακτικών λύσεων οι μικροεπισκευές, χωρίς βέβαια να αποκλεί­εται και η ολοκληρωμένη επισκευή εάν ο πε­λάτης το απαιτήσει.

Και εδώ βλέπουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα:

Τα μειονεκτήματα

 • Το μέγεθος της ζημιάς δεν πρέπει να έχει μεγάλη έκταση και οι νέες μέθοδοι δεν μπορούν να αντικαταστήσουν κάθε είδος συμβατής επισκευής. Οι μικροεπισκευές απαιτούν από κάθε επισκευαστή ενημέρωση στη συνεχόμενη εξέλιξη της τεχνολογίας των εργαλείων και των υλικών.
 • Την τόλμη και την ικανότητα του επισκευαστή να αντιμετωπίζει πάντα κάτι καινούργιο. Θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη οι εκάστοτε νομοθετικοί περιορισμοί που ισχύουν στην παρούσα χρονική περίοδο.

Τα πλεονεκτήματα

 • Από ποιοτικής πλευράς οι νέες τεχνικές μικροεπισκευών βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Η ζήτηση για διακοσμητικές επισκευές του εσωτερικού και του εξωτερικού των αυτοκινήτων θα αυξηθεί ιδιαίτερα, επειδή παρουσιάζεται αυξημένη ζήτηση από τους ασφαλιστές.
 • Στον πελάτη προσφέρονται εναλλακτικές λύσεις, μια ολοκληρωμένη επισκευή η μία μεμονωμένη επισκευή του εξαρτήματος με τη ζημιά και τέλος  τοπική βαφή. Έτσι αυξάνεται η ικανοποίηση του και ενισχύεται η εικόνα της επιχείρησης.
 • Μειώνεται το κόστος επισκευής και συντήρησης του αυτοκινήτου του πελάτη.
 • Για την εταιρεία μας είναι θέμα λίγων ωρών να αποκατασταθούν ζημιές που αποτελούν για εσάς πρόβλημα. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας εξασφαλίζουν ένα άριστο αποτέλεσμα!

SUZUKI CELERIO

Toyota Aygo

Διεύθυνση

Ειδομένης 9,
Υμηττός, 172 37

Ωράριο Λειτουργίας:  Δευτέρα - Παρασκευή : 09.00 - 17.00

Σάββατο : 09.00 - 13.00

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τηλέφωνο: 210 9732719

Κινητό: 6974 843305, 6974 312488

Ακολουθηστε μας στα social