ΚΑΛΙΜΠΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Εκτός από τις τοπικές βαφές , τις μικροεπισκευές και τις συνηθισμένες βαφές οχημάτων η εταιρεία μας εξειδικεύεται και σε βαριές ζημιές.

Διαθέτουμε στον εξοπλισμό μας Καλίμπρα για γρήγορη επέμβαση σε δύσκολες περιπτώσεις όπως μετωπικές συγκρούσεις , ανάγκη ευθυγράμμισης sasi και εγκάρσιες τομές.

Οι τεχνικοί μας μπορούν να επαναφέρουν το τρακαρισμένο όχημα σας δένοντάς το πάνω στην καλίμπρα σε συγκεκριμένα σημεία και τραβώντας το σε σχηματισμό χιαστί το επαναφέρουν στην αρχική του κατάσταση και εγγυώνται γιατί την καλή λειτουργία του και την ασφάλειά σας. Ανάλογα με την ζημιά που έχει προκληθεί το έμπειρο προσωπικό μας θα σας συμβουλέψει και θα σας δώσει την λύση με το χαμηλότερο κόστος.

Τέλος εάν το προσωπικό μας κρίνει ότι η ζημιά ενός οχήματος είναι μικρή τότε προχωράμε σε τοπική βαφή με ειδικούς αερογράφους πάνω στο προβληματικό σημείο και όχι σε όλο το όχημα.

Το ικανοποιημένο πελατολόγιό μας είναι για εμάς η απτή απόδειξη της υπευθυνότητας και του επαγγελματισμού μας.

Opel Corsa 2014

Porsche Cayenne

Διεύθυνση

Ειδομένης 9,
Υμηττός, 172 37

Ωράριο Λειτουργίας:  Δευτέρα - Παρασκευή : 09.00 - 17.00

Σάββατο : 09.00 - 13.00

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλέφωνο: 210 9732719

Κινητό: 6974 843305, 6974 312488

Ακολουθήστε μας στα Social